Primarul Capitalei a anunţat demolarea a zece construcţii provizorii de lemn, amplasate abuziv chiar în faţa fostei case a lui Tache Ionescu, din centrul Bucureştiului, care este zonă protejată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Nicuşor Dan scrie într-o postare că Poliţia Locală a Capitalei şi ADP Sector 1 au desfiinţat 10 construcţii provizorii de lemn, amplasate abuziv pe strada Tache Ionescu din centrul Bucureştiului (aproape de Piaţa Romană).
 
 
Construcţiile ridicate fără autorizaţie de construire acum mai mulţi ani erau chiar în faţa fostei case a lui Tache Ionescu, acum monument istoric.
 
”Fiind vorba de o zonă protejată, construcţiile provizorii (inclusiv chioşcuri) erau interzise, dar legea a fost ignorată. Vom recupera cheltuielile cu demolarea de la proprietarul construcţiilor demolate”, m ai spune primarul Capitalei. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.