Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, anunţă duminică primele două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în oraş. Grupul de Comunicare Strategică, cel care face anunţurile oficiale privind cazurile, nu a confirmat deocamdată îmbolnăvirile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform lui Dragomir, ambii pacienţi provin din centrul de carantină.

”În momentul acesta, cei doi bolnavi infectaţi cu Covid 19, sunt internaţi şi izolaţi la Secţia de Boli Infecţioase din Spitalul Judeţean de Urgenţă

Brăila. Aceştia au sosit în mod controlat de la punctul de trecere a frontierei, în data de 12.03.2020 şi introduşi direct în spaţiul de carantină, neavând contact cu alte persoane", a precizat primarul Brăilei.

Edilul a făcut apel la calm şi responsabilitate şi i-a îndemnat pe cetăţeni să evite aglomeraţia, deplasările inutile şi reuniunile.

Grupul de Comunicare Strategică, cel care face anunţurile oficiale privind cazurile, nu a confirmat deocamdată îmbolnăvirile.

Secretarul de stat Nelu Tătaru a declarat, duminică, la Digi 24, că au mai fost confirmate oficial 8 cazuri, numărul îmbolnăvirilor ajungând la 131.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.