Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, a afirmat că 30.000 de turişti vor veni în Mamaia în minivacanţa de Sfânta Maria, menţionând că staţiunea arată mai bine decât anul trecut, dar nu aşa cum îşi doreşte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Acum gradul de încărcare al hotelurilor în Mamaia e cam de 90%, ne aşteptăm să fie neîncăpătoare, ne aşteptăm ca 30.000 de turişti să vină în Mamaia. 24.000 sunt locurile de cazare clasificate şi ne aşteptăm, că şi vremea, înţeleg din previziunile meteorologice vremea va fi bună, aici, în Dobrogea, astăzi, sâmbătă, duminică şi luni. Din ce văd eu agenţii economici sunt pregătiţi ca să răspundă nevoilor turiştilor”, a declarat Chiţac, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută în Mamaia.
 
El a precizat că staţiunea arată mai bine decât anul trecut. 
 
"Mamaia arată mai bine ca anul trecut, dar nu aşa cum îmi doresc eu. Poate eu sunt prea pretenţios. Sunt chestiuni pe care le putem remedia, altele care durează. Sunt spaţii comerciale, clădiri care nu arată bine şi va trebui să facem cumva să-i determinăm pe operatorii economici să se alinieze statutului de staţiune, perla Mării Negre. Sunt zone cu spaţii verzi neîngrijite pentru că aparţin unor privaţi. Sunt retrocedate, dar nu ştim cui pentru că după ce şi-au făcut contractul nu l-au înregistrat la OCPI. Dintr-un motiv simplu, au ştiut că e nelegal, stau să treacă timpul, să se prescrie, iar noi nu putem interveni, să igienizăm, din păcate, o suprafaţă care nu ne aparţine. Sunt şi zone mai mult decât acceptabile”, a explicat Chiţac.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.