Primăria Sectorului 3 condusă de Robert Negoiţă a plătit 420.000 de lei unei asociaţii pentru organizarea a 56 de spectacole în Parcul Alexandru Ioan Cuza. Spectacolele, care au început în 26 mai, au loc în fiecare weekend, până în 30 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit portalului achiziţiilor publice, contractul a fost parafat în 17 mai, fiind atribuit fără licitaţie Asociaţiei Media 4 Fun.

Contractul a fost publicat sub denumirea "eveniment cultural artistic în aer liber Stagiune Muzicală Estivală, ediţia a XII-a”, iar locul principal de desfăşurare este foişorul de spectacole de pe aleea principală din Parcul "Alexandru Ioan Cuza" din sectorul 3 al Capitalei, potrivit anunţului de atribuire publicat pe e-licitaţie.

Contractul presupune "servicii de realizare" a 56 de spectacole de diferite genuri muzicale, în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică din perioada 26 mai-30 septembrie, valoarea finală fiind de 420.000 de lei fără TVA.

Asociaţia Media 4 Fun a fost aleasă de primărie pentru a organiza aceste spectacole în parc prin procedura simplificată proprie, ceea ce înseamnă că a fost un singur ofertant, care a fost şi admis.

Aceeaşi asociaţie a primit de la Primăria Sector 3, în noiembrie 2016, 388.000 de lei fără TVA pentru organizarea de "manifestări cultural artistice dedicate zilei naţionale, Crăciunului şi Revelionului”.

Conform bazei de date a Asociaţiei Media 4 Fun, aceasta a fost înregistrată în 2012 şi este condusă de Alina Macarie şi Cristi Lupu Macarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.