Primăria Sectorului 1 oferă premii în valoare de 2.500 de lei fiecărui absolvent de liceu care a avut media 10 la examenul de Bacalaureat din sesiunea de vară din acest an şi de 1.500 de lei fiecărui elev care a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un proiect de horărâre în acest sens a fost aprobat în unanimitate în şedinţa de joi a Consiliului Local Sector 1.

Astfel, fiecare absolvent al unui liceu aflat în administrarea Consiliului Sector 1 care a obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat din sesiunea din vară va primi 2.500 de lei, în timp ce fiecare elev care a avut media 10 la Evaluarea Naţională va fi premiat cu 1.500 de lei.

“În Sectorul 1 avem cele mai căutate şcoli din Bucureşti, cu dascăli de excepţie şi elevi foarte bine pregătiţi, cu care ne mândrim. Vom  premia întoddeauna excelenţa în educaţie şi performanţele elevilor noştri, pentru că valoarea şi munca susţinută trebuie recunoscute şi recompensate”, afirmă primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

La examenul de Bacalaureat din sesiunea iunie – iulie 2018, trei elevi din liceele administrate de Consiliul Local Sector 1 au avut media 10, iar la Evaluarea Naţională o astfel de performanţă au obţinut 14 elevi .

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.