Primăria Oradea anunţă, miercuri, că s-au depus trei oferte pentru proiectarea şi execuţia noului spital de boli infecţioase, una dintre cele 27 de unităţi medicale ce urmează a fi finanţate prin PNRR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Termenul de depunere a ofertelor pentru licitaţia privind serviciile de proiectare şi execuţie a noului spital de boli infecţioase şi pneumologie de pe str. Vlădeasa s-a încheiat luni, 23 ianuarie, fiind depuse trei oferte. Va urma procedura de evaluare a acestora”, a transmis, miercuri, Primăria Oradea.

Potrivit instituţiei, licitaţia deschisă a vizat ”Achiziţia serviciilor de proiectare şi execuţiei a lucrărilor pentru obiectivul de investiţii: Construire Spital Boli Infectioase şi Pneumologie, Dispensar TBC şi funcţiuni Conexe”.

Valoarea estimată este 391.822.181,77 lei (fără TVA).

”Noul spital de boli infecţioase şi pneumologie, care urmează să fie ridicat pe str. Vlădeasa din Oradea, a fost aprobat spre finanţare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, unitatea spitalicească fiind una dintre cele 27 de unităţi din ţară care vor fi construite cu bani din PNRR”, a mai precizat instituţia.

Unitatea urmează să fie construită pe un teren de 2,5 hectare de pe strada Vlădeasa.

”Construcţia se va ridica pe 4 etaje, va avea minimum 218 paturi pentru spitalizarea continuă a pacienţilor (ce vor putea fi suplimentate la 295 de paturi, în funcţie de necesităţi). La acestea se adaugă 20 de paturi în regim de spitalizare de zi şi 11 paturi pentru terapie intensivă, ajungându-se la un total de minimum 249 de paturi şi maximum 326 de paturi”, a mai transmis Primăria Oradea.

Instituţia precizează că, având în vedere complexitatea lucrărilor, 33 de operatori economici s-au arătat interesaţi, aceştia fiind grupaţi în trei oferte:

1. Asocierea formată din CONSTRUCŢII  ERBASU S.A - lider de asociere,  TERRA GAZ CONSTRUCT SRL - asociat 1 şi CONCELEX S.R.L - asociat 2, având 9 operatori economici cu rol de subcontractanţi/terţi susţinători.

2. GURYAPI RESTORASYON YAAHHUT VE TICARET A.S. – ofertant unic, având ca terţ susţinător operatorul economic AEP Architekten Eggert Generalplaner GmbH.

3. Asocierea formată din PRECON TRANSILVANIA SRL - lider de asociere, BOG'ART - asociat 1, SQUARE Birou Arhitectura Urbanism SRL- asociat 2, ADDICT ENGINEERING - asociat 3, POLIART SRL- asociat 4, LEMACONS SRL - asociat 5, DACORUM GRUP - asociat 6, având 12 operatori economici cu rol de subcontractanţi/terţi susţinători.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.