Primăria Drobeta Turnu Severin urmează să decidă vineri interzicerea trotinetelor electrice în zonele pietonale, o propunere în acest sens fiind înscrisă ăe ordinea de zi a Consiliului Local. De altfel, primarul oraşului a anunţat deja pe Facebook această intenţie, argumentând că au existat, în ultima perioadă, foarte multe sesizări din partea severinenilor, că tinerii care folosesc trotinetele electrice nu respectă deloc regulile de deplasare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Vom decide, în şedinţa de vineri 30 iulie, interzicerea circulaţiei trotinetelor electrice în zonele exclusiv pietonale şi de promenadă. Au existat, în ultima perioadă, foarte multe sesizări din partea severinenilor, că tinerii care folosesc trotinetele electrice nu respectă deloc regulile de deplasare, conduc cu viteză şi au fost dese situaţiile în care au lovit trecătorii. Este o decizie grea, dar necesară pentru siguranţa noastră a tuturor, dar mai ales a bătrânilor şi copiilor care se feresc cu greu din faţa tinerilor vitezomani. Este obligatoriu să reglementăm condiţiile de deplasare pentru a evita accidentele. Vor exista avertismente, amenzi, iar celor care nu vor înţelege le vom confisca trotinetele”, a scris în urmă cu câteva zile pe Facebook primarul Marius Screciu.
Şedinţa de vineri a Consiliului Local Drobeta Turnu Severin are pe ordinea de zi o propunere în acest sens, care nu vizează doar trotinetele, ci şi autoturismele,mopedele, motocicletele şi ATV-urile.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.