Primăria Capitalei vrea să ofere Centrului pentru Tineret şi Centrului pentru Seniori din subordinea sa spaţii de birouri din incinta Arenei Naţionale, potrivit unor proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB). Aceste spaţii, în suprafaţă totală de aproximativ 600 de metri pătraţi, ar urma să fie folosite gratuit de cele două centre până la sfârşitul anului viitor, pentru "buna desfăşurare a activităţii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit proiectelor de hotărâre, Centrul pentru Tineret a trimis o adresă Primăriei Capitalei în luna martie, cerând atribuirea în folosinţă gratuită a unui spaţiu de 299,3 metri pătraţi din incinta Arenei Naţionale, în timp  ce Centrul pentru Seniori a trimis o altă adresă în luna aprilie, pentru a solicita un spaţiu de 272 de metri pătraţi, pentru „buna desfăşurare a activităţii”.

Captură foto din proiectul de hotărâre
Captură foto din proiectul de hotărâre

Cele două centre aflate în subordinea municipalităţii ar urma să folosească gratuit aceste spaţii de birouri din incinta Arenei Naţionale până la finalul anului viitor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.