Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat că sunt făcute lucrări la străzile din Centrul Istoric pentru a le aduce la starea iniţială, după ce au fost executate lucruri de reabilitare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Străzile din Centrul Istoric sunt aduse la starea iniţială după executarea lucrărilor de reabilitare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale. În prezent, S.C. Engie România S.A. remediază pavajele pe str. Lipscani, acolo unde au fost finalizate lucrările. În perioada următoare, va fi refăcut pavajul de pe străzile Eugeniu Carada şi Ion Ghica. Pentru executarea lucrărilor, au fost obţinute toate avizele necesare, inclusiv de la Ministerul Culturii”, arată o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.