Primăria Capitalei, prin Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), anunţă că, în intervalele 17-18 noiembrie şi 24-25 noiembrie, sterilizările din cadrul campaniei de sterilizări gratuite ale pisicilor de rasă comună fără deţinător se vor realiza în sectorul 6, pe strada str. Răsadniţei nr. 59, acolo unde va staţiona Clinica veterinară mobilă Sache Vet Clinic. De la începutul campaniei, au fost sterilizate peste 700 de pisici fără deţinător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sterilizările sunt realizate de medicii veterinari de la clinica mobilă Sache Vet, precizează Primăria.

De-a lungul campaniei, clinica îşi mută poziţia astfel încât să acopere toate sectoarele Capitalei. De la începutul campaniei, au fost sterilizate peste 700 de pisici fără deţinător, se mai arată în comunicat. 


Programările se fac telefonic la numărul 0751.596.199, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-18:00. Pisicile pot fi aduse la sterilizat în intervalul orar 10:00-15:00.

 Animalul nu trebuie hrănit înainte de operaţia de sterilizare. Vârsta minimă pentru sterilizare este de 6 luni la femele şi de 10 luni la masculi.

Pisicile vor fi înapoiate în aceeaşi zi, cu recomandarea să petreacă o noapte în casă, urmând ca a doua zi să fie repuse în teritoriu. Pisicile care nu pot fi ţinute în case vor rămâne în cabinetul Sache Vet.

     

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.