Primăria Municipiului Bucureşti şi Regia Autonomă de Transport Bucureşti au programat vineri, în jurul orei 14.00, probele tehnice în vederea punerii în funcţiune a tramvaielor în zona pasajului Piaţa Sudului, pe Calea Văcăreşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Primăriei Capitalei, se urmăreşte verificarea stării tehnice a liniilor, refugiilor, elementelor de protecţie etc. de pe porţiunile neutilizate până în prezent, în zona afectată de construcţia Pasajului Piaţa Sudului.,

Probele care vor avea loc vineri pregătesc reluarea circulaţiei liniei 1 pe vechiul traseu.

”Beneficiile oferite de repunerea în funcţiune a liniei 1 în această zonă sunt date în primul rând de faptul că această linie circulară înconjoară centrul şi cartiere vechi ale oraşului, trece prin toate sectoarele Capitalei, asigurând o legătură directă între diverse puncte de interes şi zone comerciale”, anunţă Primăria Capitalei.

Reluarea circulaţiei pe linia 1 completează necesarul de transport asigurat de liniile radiale de troleibuz, autobuz şi chiar de metrou.

Primăria Bucureşti face un apel către cetăţenii care locuiesc sau lucrează în zonă să parcheze în locurile special amenajate, şi nu pe linia de tramvai, pentru a nu împiedica verificările programate”.

În cadrul proiectului "Modernizare infrastructură rutieră Piaţa Sudului", a fost reabilitată şi modernizată linia de tramvai din zona adiacentă Pieţei Sudului, atât pe Calea Văcăreşti, cât şi pe Şoseaua Olteniţei.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.