Primăria Municipiului Bucureşti a deschis, în zona Ştefan cel Mare, al 11-lea şantier pentru modernizarea sistemului de termoficare din Capitală. Lucrările presupun înlocuirea reţelei pe o lungime a conductelor de 5,12 km, parte a Magistralei II Sud.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 „În prezent, se lucrează în curtea Spitalului Colentina, la racordul către punctul termic al spitalului. După finalizarea lucrărilor, vor beneficia de apă caldă şi căldură la parametri optimi locuitorii din zonele Şoseaua Ştefan cel Mare, str. Maşina de Pâine, str. Vaporul lui Assan, str. Irimicului, str. Luncşoara, str. Doctor Calistrat Grozovici şi alte străzi şi alei adiacente”, a declarat primarul general Nicuşor Dan.

El a precizat că acesta este Obiectivul 5 din cele 25 de obiective cu o lungime totală a conductelor de 212 km şi finanţare nerambursabilă europeană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.