Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, declară că nu a promis niciodată în campania electorală din 2020 că a doua zi după ce va deveni primar bucureştenii vor avea apă caldă şi a precizat că a explicat şi atunci că problema termoficării este una complicată, care se rezolvă doar schimbând conducte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Nicuşor Dan a fost întrebat joi, la B1 TV, dacă regretă promisiunea că a doua zi după ce va deveni primar general al Capitalei bucureştenii vor avea apă caldă. 
“Nu am făcut niciodată această promisiune. Dimpotrivă, în toate, că am fost în zeci de emisiuni în campania electorală, am spus că problema termoficării este una complicată care se rezolvă în timp, schimbând conducte. Noi am schimbat în trei ani conducte cât au schimbat alţi primari în 30 de ani”, a declarat Nicuşor Dan.
USR-PLUS, formaţiune care l-a susţinut pe Nicuşor Dan, a avut în campania electorală pentru alegerile locale din 2020 afişe cu mesajul ”Imaginează-ţi ziua de luni 28. A câştigat Nicuşor Dan. Vei putea face duş”, alegerile având loc în 27 septembrie.
Un alt afiş avea mesajul ”Vă promitem apă caldă. Nici nouă nu ne vine să credem că e nevoie să promitem aşa ceva”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.