Primăria Municipiului Bucureşti dă startul, duminică, înscrierile în programul Voluntar PROEDUS 2.0, cel mai mare program de voluntariat din ţară. Noutatea din acest an este că elevii noi, înscrişi în program, vor avea parte de stagii de formare şi excursii de week-end pe litoralul Mării Negre în luna septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru înscrieri, trebuie completat formularul care poate fi accesat AICI.

„Dedicat promovării educaţiei şi dezvoltării comunităţii, programul reprezintă o oportunitate unică pentru elevii claselor IX - XII ce doresc să aducă o schimbare pozitivă în comunitate. Participarea la astfel de programe le oferă tinerilor, pe lângă un CV mai bogat, şi ocazia să-şi poată găsi cu uşurinţă domeniul care li se potriveşte pentru viitoarea carieră şi totodată să se dezvolte personal”, precizează PMB, într-un comunicat de presă.

Toţi participanţii la acest program primesc certificate de voluntariat, iar cei activi şi implicaţi vor beneficia de tabere la mare sau la munte şi de stagii de pregătire.

Înscrierile în program se fac până pe 30 septembrie, mai arată sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.