Prima persoană din România vaccinată anti-COVID duminică, asistenta Mihaela Anghel, care a făcut parte din echipa care a primit primul pacient infectat cu COVID din ţara noastră, a declarat că a fost privilegiată, că nu a durut-o şi i-a invitat pe români să vină să se vaccineze, ”să putem să scăpăm de greutatea asta care ne apasă pe toţi şi să nu mai aştepte să se îmbolnăvească ei sau cei dragi ca să îşi dea seama că există această boală”. Asistenta medicală a precizat că simte că este începutul sfârşitului acestei pandemii şi speră să fie sfârşitul acestei pandemii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Cred că a fost cea mai mare emoţie. Am fost foarte privilegiată că am fost aleasă să fiu prima vaccinată din ţară”, a afirmat asistenta după ce a fost vaccinată.
Ea a  relatat că a fost cea care a primit primul pacient cu COVID şi că atunci nimeni nu ştia cu ce ne confruntăm.
Asistenta medicală a spus că personalul este afectat de pierderea pacienţilor, amintind cazul unui bărbat de 31 de ani care a murit după mai mult timp petrecut la Terapie Intensivă.
Întrebată cum a fost când a aflat că va fi prima persoană din România vaccinată, ea a afirmat: ”Nu am ştiu cum să reacţionez. Nu am întrebat de ce am fost aleasă, pur şi simplu am spus da şi am ajuns aici”.
În ceea ce priveşte vaccinarea propriu-zisă, Mihaela Anghel a spus că  nu a durut absolut deloc, este cel mai nedureros vaccin pe care l-a făcut până acum. 
Mesajul ei pentru românii care nu vor să se vaccineze este: ”Le transmit să deschidă bine ochii şi să vină să se vaccineze, să putem să scăpăm de greutatea asta care ne apasă pe toţi şi să nu mai aştepte să se îmbolnăvească ei sau cei dragi ca să îşi dea seama că există această boală”.
Femeia a precizat că nu a fost infectată cu noul coronavirus.
Întrebată dacă simte că este începutul sfârştiului pandemiei, Mihaela Anghel a replicat: ”Simt şi sper să fie sfârşitul acestei pandemii, să putem să ne reluăm activităţile care erau”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.