Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, mai multe decrete, între altele, promulgând legea care majorează salariile angajaţilor din Casele de Asigurări de Sănătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Blocul Naţional Sindical informează că astăzi, 07 decembrie 2023, preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a semnat Decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 21/2023 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative cu impact în domeniul sănătăţii (PL-x 172/20.03.2023)”, anunţă, joi, BNS, într-un comunicat de presă.

Sindicaliştii precizează că angajaţii din cadrul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti, Caselor Judeţene de Asigurări de Sănătate şi Casei de Asigurări de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti vor avea salariile majorate conform legii.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Sindicaliştii precizează că, în aceste condiţii, nu se pune problema unor noi proteste.

”Vă reamintim că proiectul de lege a fost adoptat în urma protestului generalizat demarat la începutul lunii noiembrie a acestui an de Federaţia Caselor de Asigurări de Sănătate din România, afiliată la Blocul Naţional Sindical”, aun mai transmisn sindicaliştii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.