Premierul Mihai Tudose şi vicepremierul Ion Marcel Ciolacu au primit, miercuri, la Palatul Victoria, o delegaţie a primarilor din Valea Jiului, cărora şeful Guvernului le-a promis susţinere pentru proiectele de revitalizare a acestei zone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform unui comunicat al Guvernului, discuţiile au vizat problemele cu care se confruntă fostele zone miniere: situaţia Complexului Energetic Hunedoara (CEH), a locurilor de muncă, încălzirea în sistem centralizat şi infrastructura rutieră, respectiv situaţia drumurilor naţionale care traversează municipii şi, în special, finalizarea DN 66 A, pe tronsonul Uricani - Herculane, care ar putea revitaliza turismul local. S-a discutat, de asemenea, despre situaţia Muzeului Aurului din Brad şi soluţiile pentru reabilitarea sediului acestei instituţii.

”Guvernul susţine proiectele care pot contribui la dezvoltarea Văii Jiului şi revitalizarea acestei zone prin turism”, a declarat premierul Mihai Tudose, potrivit sursei citate.

Din partea Guvernului, la întrevedere au participat, de asemenea, consilierii de stat Gabriel Andronache şi Felix Rache.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.