Prim-ministrul Nicolae Ciucă a avut o discuţie telefonică cu şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) Raed Arafat în legătură cu cutremurul produs, marţi, în regiunea Olteniei. De asemenea, în urma unor consultări cu ministrul de Interne Lucian Bode, a fost activată o grupă operativă pentru monitorizarea sistemului de intervenţie în situaţie de urgenţă, în cadrul centrului de coordonare din minister, mai transmite Guvernul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În acest context, şeful Executivului a cerut organizarea de îndată a activităţilor necesare pentru gestionarea situaţiei şi pentru coordonarea acţiunilor de sprijin.
 
Un cutremur de 5,7 grade s-a produs, marţi, în judeţul Gorj, fiind resimţit în Bucureşti şi în mai multe judeţe ale ţării. Iniţial, datele INFP anunţau că seismul a avut loc în Vâlcea şi a avut o intensitate mai mică.
 
Cu o zi în urmă, un cutremur de 5,2 grade s-a produs în judeţul Gorj şi a avut patru replici în mai puţin de o oră. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.