Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, la începutul şedinţei de luni a Executivului, că de la jumătatea lunii octombrie intră la plată ajutoarele pentru pensionarii cu venituri sub 3.000 de lei. „Deci sper că este clar pentru toată lumea că nu se poate vorbi de recesiune în România”, a adăugat şeful Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pe de altă parte, profit de ocazie pentru a anunţa că intră la plată ajutoarele pentru pensionarii cu venituri sub 3.000 de lei. Banii vor ajunge la oameni începând cu prima jumătate a acestei luni. Am crescut salariul minim de la 1 octombrie şi acordăm aceste ajutoare pensionarilor cu venituri mici. Deci sper că este clar pentru toată lumea că nu se poate vorbi de recesiune în România”, a anunţat Marcel Ciolacu, în debutul şedinţei de luni de la Palatul Victoria.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.