Prefectul Capitalei, Alin Stoica, afirmă că numărul de 1,2 milioane de bucureşteni vaccinaţi anunţat anterior este eronat. "Am interpretat greşit - de fapt, acesta reprezintă numărul de doze administrate în cele două faze", explică prefectul, precizând că 667.176 de locuitori ai Capitalei sunt vaccinaţi cu cel puţin o doză, iar 585.611 sunt complet imunizaţi. Stoica îşi cere scuze pentru eroare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În cursul zilei de astăzi, am raportat un număr de 1,2 milioane de bucureşteni vaccinaţi, ceea ce ar fi însemnat un rezultat remarcabil: 50% dintre locuitorii Capitalei vaccinaţi. Din păcate, acest număr este eronat. Am interpretat greşit - de fapt, acesta reprezintă numărul de doze administrate în cele două faze", a precizat Alin Stoica, luni seară.

El a explicat că numărul de bucureşteni vaccinaţi cu cel puţin o doză este de 667.176, iar cel al bucureştenilor imunizaţi complet este de 585.611.

"Vă cer scuze pentru eroare. Ar fi fost o veste cu adevărat bună dacă număram, astăzi, peste 50% dintre bucureşteni vaccinaţi. Din păcate, mai avem de muncit până la a obţine acest rezultat.Le mulţumesc celor care mi-au atras atenţia asupra acestei erori. Doar împreună vom reuşi să trecem cu bine peste această pandemie", a scris prefectul Capitalei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Citește și...