Ministrul Afacerilor Interne Cătălin Predoiu le-a spus sâmbătă absolvenţilor Academiei de Poliţie, la depunerea jurământului, că au toate premisele pentru a fi acei profesionişti pe care ţara noastră şi-i doreşte, de care are nevoie în apărarea vieţii şi a cetăţenilor, transmiţându-le să nu piardă niciodată din vedere faptul că această profesie este în slujba oamenilor,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Noul dumneavoastră statut vă impune o conduită ireproşabilă, integritate morală, loialitate faţă de instituţii şi respect pentru lege, cetăţeni şi patrie. Vreau să ştiţi încă de pe acum că aşteptările de la dumneavoastră sunt foarte înalte, deopotrivă din partea ministerului, a colegilor dumneavoastră, dar să nu uitaţi şi din partea cetăţenilor, care aşteaptă profesionalism de la dumneavoastră. Aveţi toate premisele pentru a fi acei profesionişti pe care ţara noastră şi-i doreşte, de care are nevoie în apărarea vieţii şi a cetăţenilor. Să nu pierdeţi niciodată din vedere faptul că această profesie este în slujba oamenilor, a comunităţilor în care vă veţi desfăşura activitatea”, a afirmat ministrul de Interne.
 
El le-a spus absolvenţilor că faţă de toţi aceşti cetăţeni, faţă de aceste comunităţi, faţă de patrie îşi asumă responsabilitatea de a fi întotdeauna la înălţime, bine pregătiţi, parte a soluţiilor la problemele cu care se confruntă cetăţenii şi comunităţile.
”Din aceste comunităţi să nu uitaţi, fac parte şi familiile dumneavoastră care astăzi vă privesc cu mândrie, prietenii, toţi cei apropiaţi. Să nu îi înşelaţi niciodată în aşteptările lor”, le-a spus ministrul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.