Procesul de votare a fost suspendat, duminică seară, în secţiile din trei localităţi din judeţul Prahova, din cauza unei defecţiuni la reţeaua de alimentare cu energie electrică, reprezentanţii Electrica susţinând că cel mai probabil este vorba despre o avarie provocată de un copac tăiat de un localnic şi care ar fi căzut pe firele de tensiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean Prahova, procesul de votare este suspendat în toate secţiile din localităţile Poiana Câmpina, Proviţa de Sus şi Proviţa de Jos, din cauza unei pene de curent.

Contactaţi telefonic, reprezentanţii furnizorului de electricitate, au declarat că, în urma primelor informaţii primite de pe teren, avaria s-a produs ca urmare a căderii pe liniile de electricitate a unui copac tăiat de un localnic.

Echipele de intervenţie ale Electrica lucrează pentru remedierea avariei.

Conform site-ului Biroului Electoral Central, în cele trei localităţi au fost deschise duminică nouă secţii de votare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.