Două persoane, între care un tânăr de 21 de ani, au murit, duminică, pe un drum judeţean din Prahova, după ce un şofer a intrat pe contrasens iar maşina sa a izbit violent un autoturism. O a treia persoană, un tânăr de 19 ani, a fost grav rănită. În urma impactului, motorul unuia dintre autoturisme a fost aruncat la câţiva metri distanţă. Accidentul în care un tânăr de 21 de ani a murit, provocat de un şofer căutat de poliţie, cercetat pentru violarea unei fete de 13 ani

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE  - Dosarul a fost deschis după ce, în ziua de 16 iunie, o femeie, din Ploieşti a sesizat poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Butimanu din Dâmboviţa despre faptul că fiica sa, în vârstă de 13 ani, a fost violată, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai Poliţiei.

Conform sursei citate, bărbatul era căutat de poliţişti pentru desfăşurarea activităţilor prevăzute de Codul de procedură penală.

Martorii la accident susţin că în momentul producerii accidentului bărbatul era urmărit de o autospecială a Poliţiei.

ŞTIREA INIŢIALĂ  - Conform datelor furnizate de Poliţia judeţeană Prahova, accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 11.30 pe raza comunei Poienarii Burchii, în satul Cărbunari.
 
„Din primele date de la faţa locului, un bărbat în vârstă de 43 de ani în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101A, din direcţia Poienarii Burchii către Şirna, la un moment dat ar fi pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul ambilor conducători auto şi vătămarea corporală a unui pasager de 19 ani, fiind preluat de elicopterul SMURD”, transmit poliţiştii.
 
Conform ISU Prahova, tânărul rănit a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism toraco-abdominal. El era conştient în momentul în care a fost preluat de echipajul medical de pe elicopter.
 
Foto: ISU Prahova
Foto: ISU Prahova
 
Foto: ISU Prahova
Foto: ISU Prahova
 
Foto: ISU Prahova
Foto: ISU Prahova
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.