O femeie a fost rănită, duminică după amiază, după ce autoturismul în care circula s-a răsturnat, într-o curbă, pe drumul naţional 1 A, între Ploieşti şi Braşov. În urma evenimentului circulaţia pe drumul naţional nu a fost afectată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul s-a produs duminică după amiază, pe DN 1 A, în afara comunei Cocorăştii Colţ din judeţul Prahova. Conform reprezentanţilor Poliţiei, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 43 de ani a ieşit de pe şosea într-o curbă la stânga, s-a răsturnat în afara părţii carosabile, ulterior revenind pe roţi.
 
„În urma evenimentului, o pasageră în vârstă de 28 de ani a suferit vătămări corporale, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.
 
În urma accidentului circulaţia pe DN 1 A nu a fost afectată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.