Pompierii sibieni intervin, joi, pentru îndepărtarea unor copaci care s-au rupt din cauza vântului şi au căzut peste două case din localitatea Roşia. În urma incidentului nu s-au înregistrat victime, dar imobilele sunt serios avariate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat, joi, că mai mulţi copaci au căzut peste două case din localitatea Roşia, la faţa locului întervenindu-se cu mai multe echipaje de pompieri militari şi voluntari. 

 

În urma incidentului nu s-au înregistrat victime, locuinţele fiind însă serios avariate. 

 

 

Judeţul SIbiu s-a aflat, joi, sub cod galben de furtuni, meteorologii anunţând cantităţi importante de precipitaţii, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. 

 

De asemenea, judeţul se află, până la ora 22.00, sub o avertizare cod galben de inundaţii, emisă de către hidrologi, fiind vizate inundaţii locale, viituri şi torenţi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.