Primăria Capitalei a anunţat că poliţiştii locali de la Serviciu Control Ecologie şi Protecţia Mediului s-au deplasat, sâmbătă, pe terenul proprietate privată de pe strada Constantin Brâncuşi, nr. 2A, sect. 3, unde au constatat că sunt defrişaţi arbuşti fără a deţine avizul de specialitate emis de Direcţia de Mediu din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti. Au fost aplicate amenzi de 2.000 lei persoanei care făcea defrişările, fără să aibă aviz de specialitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În data de 30.09.2023 poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Ecologie şi Protecţia Mediului s-au deplasat pe terenul proprietate privată din str. Constantin Brâncuşi, nr. 2A, sect. 3, unde au constatat că se defrişează arbuşti fără a deţine Avizul de specialitate emis de Direcţia de Mediu din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti. Conform prevederilor HCGMB nr. 304/2009 poliţiştii au aplicat autorului defrişărilor (persoană fizică) o amendă în cuantum de 2.000 lei şi l-au atenţionat să nu mai defrişeze fără a deţine Aviz de specialitate”, arată postarea de pe pagina de Facebook a Primăriei Muncipiului Bucureşti.
 
Sursa citată mai spune pe parcursul verificărilor au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Poliţiei Române-Secţia 12.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.