Poliţiştii de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi, prin sistem 112, duminică la ora 19.30, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut în râul Dâmboviţa. O femeie în vârstă de 66 de ani a fost scoasă din apă, iar un echipaj al ambulanţei i-a acordat primul ajutor, ea fiind transporată la spital. Femeii care trecea prin zonă, i s-a făcut rău şi a alunecat în râu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au acţionat imediat pentru salvarea persoanei în cauză şi au extras din apă o femeie, în vârstă de 66 de ani. De asemenea, un echipaj al ambulanţei i-a acordat primul ajutor, aceasta fiind transportată, ulterior, la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate”, arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.
 
Din primele cercetări, s-a stabilit că în timp ce femeia trecea prin zonă, i s-a făcut rău, moment în care a alunecat în râu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.