Poliţiştii au găsit maşina şoferului din Bucureşti care a lovit joi o fetiţă de 10 ani pe trecerea de pietoni, rănind-o grav şi apoi a fugit de la locul accidentului. Momentan nu se cunoaşte identitatea şoferului, pentru că maşina a fost vândută de mai multe ori fără să fie întocmite şi actele de către persoanele care au intrat în posesia lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Brigăzii Rutiere, autoturismul a fost găsit pe strada Ion Niţă, în zona Pieţei Delfinului din Sectorul 2.

Urmează să fie găsit şi şoferul maşinii, care nu a fost încă identificat din cauza faptului că autoturismul a fost vândut de mai multe ori, fără să fie întocmite actele de înmatriculare de către persoanele care au intrat în posesia lui.

O fetiţă în vârstă de 10 ani a fost lovită joi de maşină pe o trecere de pietoni din Capitală, iar şoferul a fugit de la locul accidentului. Şoferul nu ar fi acordat prioritate de trecere fetiţei, care a fost rănită grav, având o fractură la picior. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.