Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au acţionat, în perioada 15 septembrie – 20 noiembrie, pentru verificarea legalităţii transporturilor rutiere de mărfuri şi persoane, fiind aplicate peste 1.600 de sancţiuni contravenţionale. Astfel, poliţiştii au efectuat 669 de testări cu aparatul etilotest şi 49 de testări cu aparatul din dotare, pentru depistarea persoanelor aflate sub influenţa substanţelor psihoactive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 6 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, dintre care 4 de conducere sub influenţa alcoolului, una de conducere sub influenţa drogurilor şi una de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, arată comunicatul de presă al Poliţiei Române.

De asemenea, au fost aplicate 1.517 pentru nerespectarea O.G. nr. 37/2007, privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora şi 170 de sancţiuni pentru nerespectare H.G. 69/2012 privind stabilirea încălcărilor cu caracter contravenţional.

Totodată, au fost aplicate 9 sancţiuni contravenţionale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române acţionează permanent pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi pentru siguranţa traficului rutier.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.