Poliţia Locală Bucureşti a făcut o evaluare în urma protestelor desfăşurate luni seara în Capitală, fiind înregistrate pagube materiale la patrul staţii STB, astfel costurile ridicându-se la aproximativ 32.000 euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În urma protestelor desfăşurate în cursul serii au fost înregistrate următoarele pagube materiale: geamurile sparte la 4 staţii STB, în Parcul Unirii - 10 coşuri de gunoi, 4 bănci răsturnate şi două tonomate  sparte şi golite de alimente”, arată evaluarea făcută de Poliţia Locală Bucureşti şi transmisă de Primăria Capitalei.

Sursa citată precizează că o staţie STB costă aproximativ 8.000 de euro, prin urmare pagubele s-ar ridica la 32.000 euro.

Reprezentanţii Jandarmeriei au relatat marţi cum s-au desfăşurat violenţele de luni noaptea din Capitală, prezicând că au fost identificate 188 de persoane implicate în incidente, iar 12 jandarmi au fost răniţi, trei ajungând la spital. Ei au afirmat că un grup de manifestanţi s-a aşezat pe carosabil, trei persoane au încercat să iasă din coloana de manifestanţi, iar la intervenţia jandarmilor au devenit violenţi şi au aruncat cu pietre în jandarmi, lor alăturându-li-se şi alţi protestatari.

Poliţia Capitalei a declanşat cercetări pentru ultraj, dar şi pentru tulburarea ordinii publice, distrugere, distrugere prin incendiere. Vorbim despre vitrine, tonomate de alimente, mobilier stradal, staţii de autobuz, geamuri ale mijloacelor de transport.

Au fost date 222 de amenzi în valoare de peste 200.000 de lei, opt fiind acordate organizatorilor.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, împreună cu Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti şi cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti au organizat marţi dimineaţă o declaraţie de presă pe tema incidentelor de marţi noaptea, când persoane violente infilitrate printre cei care manifestau împotriva restricţiilor de circulaţie, au aruncat cu pietre în jandarmi, au distrus automate stradale şi magazine, mai mulţi dintre ei fiind reţinuţi.

Sursa foto: Poliţia Locală Bucureşti
Sursa foto: Poliţia Locală Bucureşti
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.