Poliţia Braşov a deschis o anchetă pentru purtare abuzivă pe numele învăţătoarei de la Şcoala Generală numărul 4 din Braşov, înregistrată în timp ce îşi jigneşte elevii de clasa a II-a şi ţipă la ea, un părinte făcând plângere pe numele acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Învăţătoarea Eugenia Dobrescu de la Şcoala Generală numărul 4 din Braşov este cercetată penal după ce un părinte a depus plângere pentru purtare abuzivă pe numele ei.

”A fost depusă o sesizare, iar colegii de la Biroul de Investigaţii Criminale au demarat o anchetă în acest caz. Investigaţiile se desfăşoară sub supravegherea unui procuror“, a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Scandalul a început săptămâna trecută, după ce unul dintre elevii de clasa a II-a a vorbit acasă despre comportamentul învăţătoarei sale, iar părinţii au decis să o înregistreze pe femeie în clasă. 

”Ia şi scrie, că te strâng de gât! Ia şi scrie, că te mănânc! Nu face aşa că te duc în grădina zoologică, acolo te duc! Ia şi scrie! Până nu scrii tot pe caiet, nu scrii nimic la tablă! Te mănânc! Te mănânc, nu alta. Ia şi scrie sim-plu! Nu ţi-e ruşine, tâmpitule ce eşti!”, se aude pe una dintre întregistrările făcute de un părinte.

Unui alt copil femeia îi spune ”gunoi”.

”Ia vino, mă, încoa’, la mine! Umflatule! Vezi că te-ai şi îngrăşat, tragi un fund după tine!... Unde ţi-e lucrarea? (...) Taci, măi, din gură! Nu mai sări, măi, cu gura! Pe tine să nu te aud, măi, cum sari tu cu gura aia, măi, nesimţitule! Pentru mine eşti gunoi în clasa asta!”, se aude pe altă înregistrare.

Părinţii au depus înregistrările la Inspectoratul Şcolar Braşov, fiind deschisă o anchetă.

Între timp, părinţilor li s-a permis să asiste la ore pentru a se asigura că elevii sunt trataţi corespunzător.

Învăţătoarea, care are o vechime de 38 de ani, iar acum este la prima abatere disciplinară, susţine că vocea de pe înregistrări nu este a ei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.