Un pod a fost distrus de ape în judeţul Dolj, între localităţile Goeşti –Mălăieşti, aproximativ o sută de persoane fiind izolate. Oamenii nu vor, însă, să fie evacuaţi. Trei case din zonă au fost inundate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii din Dolj, atât cei militari, cât şi serviciile voluntare, intervin, vineri seară, pentru evacuarea apei din zeci de gospodării.

Ploile torenţiale au provocat pagube în mai multe localităţi.

Potrivit ISU Dolj, serviciile voluntare au intervenit în localităţile Caraula, Botoşeşti Paia, Pleninţa, Argetoaia, Braloştita, Goeşti, Filiaşi  Sopot, Argetoaia, Unirea, Almaj, Braloştiţa, Greceşti, Pleniţa şi Simnicu de Sus.

În alte localităţi, unde situaţia a fost mai gravă, au intervenit pompierii militari cu mai multe motopompe.

De asemenea, pompierii militari au intervenit pentru a salva două persoane care au rămas blocate în maşină, pe un drum care a fost inundat de ape în localitatea Botoşeşti Paia.

Mai multe drumuri judeţene au fost închise din cauza apelor, dar există rute ocolitoare.

Între localităţile Goeşti şi Mălăieşti, un pod a fost distrus de ape, iar localitatea Mălăeşti este izolată.

Acolo locuiesc aproximativ o sută de persoane, dar care nu au vrut săm fie evacuate. De asemenea, trei case au fost inundate.

Judeţul a fost vizat de mai multe avertizări nowcasting cod roşu de ploi puternice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.