PNL a decis luni să solicite punerea pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor a proiectului de lege care prevede creşterea drepturilor salariale ale personalului din sistemul de asigurări sociale de sănătate, pentru oprirea protestelor angajaţilor CNAS, potriviut unor surse liberale. Proiectul a fost pus pe prima poziţie pe ordinea de zi a plenului Camerei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Liberalii au deci, în şedinţa conducerii care a avut loc la sediul central al partidului, să susţină punerea pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor a proiectului de lege care prevede măsuri privind creşterea drepturilor salariale ale personalului din sistemul de asigurări sociale de sănătate. â Proiectul de lege face parte din solicitarea făcută de angajaţii CNAS pentru a opri protestul care a avut loc în ultima săptămână. Sindicaliştii din Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate au anunţat, în a şaptea zi de la declanşarea protestului, că nu se vor opri până nu înving.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.