În zona din Sectorul 5 al Capitalei, pe Şoseaua Viilor, unde un bărbat a murit miercuri seară după ce a fost lovit de un copac prăbuşit din cauza vântului, se aflau afişe prinse de o bandă de delimitare care avertizau asupra pericolului de prăbuşire, informează Primăria Capitalei, care precizează că imobilul în curtea căruia se afla copacul aparţine societăţii Kandia Dulce SA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Potrivit declaraţiei familiei sale, bărbatul venise să-i aducă un pachet surorii. În momentul în care a coborât din maşină, I.B a fost lovit puternic de copacul rupt. Chiar dacă în zonă se aflau afişe prinse de o bandă de delimitare - prin care se menţiona faptul că arborele reprezintă un pericol - bărbatul a ignorat avertizarea, iar crengile copacului aflat în curtea imobilului de pe Şoseaua Viilor, smulse de vânt, l-au accidentat mortal”, explică municipalitatea.

În urma verificărilor Direcţiei de Control din cadrul Poliţiei Locale a Municipiul Bucureşti, s-a stabilit că imobilul în curtea căruia se afla arborele prăbuşit aparţine societăţii Kandia Dulce SA.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti – Ilfov, Adrian Marin, bărbatul avea 42 de ani şi a murit din cauza loviturii foarte puternice la cap.

Accidentul s-a produs pe Şoseaua Viilor nr. 45, în Sectorul 5, iar la faţa locului au acţionat o descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Până la ora 22.00, pompierii au acţionat în Bucureşti pentru îndepărtarea a 12 copaci căzuţi pe carosabil, autoturisme şi linii electrice, iar în judeţul Ilfov, pentru extragerea apei din opt subsoluri şi pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil. Şase maşini au fost avariate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.