Primăria Capitalei a anunţat că noi restricţii rutiere sunt la Pasajul Doamna Ghica, unde sosesc două automacarale agabaritice pentru asamblarea elementelor tablierului metalic. Astfel, de sâmbătă, ora 4.00, traficul rutier va fi restricţionat pe ambele sensuri ale străzii Doamna Ghica, între şoseaua Colentina şi bulevardul Lacul Tei, până duminică, ora 00.00, când va fi ridicată restricţia pe sensul dinspre bulevardul Lacul Tei către Şoşeaua Colentina. Pe timpul restricţiei, riveranii vor avea acces în zonă prin strada Laptari Tei cu ieşire prin bulevardul Lacul Tei, mai precizeaaă PMB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Sensul dinspre şos. Colentina spre bd. Lacul Tei al străzii Doamna Ghica se va redeschide circulaţiei auto începând cu 21.11.2022, ora 12:00 urmând a se închide din nou în data de 22.11.2022, în intervalul orar 10:00 - 15:00. Celelalte restricţii de circulaţie de pe şos. Colentina vor rămâne în continuare în vigoare”, arată PMB, într-un comunicat de presă.
 
Primăria Capitalei mai menţionează că în funcţie de operaţiunile din şantier se pot face optimizări ale traficului auto, în special dispre bd. Lacul Tei spre şos. Colentina.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.