Patronul unei firme de publicitate din Ploieşti, care a anunţat pe Facebook că face gratis bannere pentru cei care vor să participe la proteste, a postat, pe reţeaua de socializare, că în urma anunţului a avut, vineri, un control de la Poliţia Economică. Reprezentanţii IPJ Prahova confirmă că un astfel de control a avut loc, spunând că a fost făcut în urma unei sesizări şi că nu s-au descoperit nereguli la respectiva societate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Horia Ioan Georgescu, un om de afaceri din Ploieşti care în 2 februarie a postat pe Facebook un anunţ conform căruia face gratis bannere pentru protestatari, a anunţat, în noaptea de vineri spre sîmbătă, pe aceeaşi reţea de socializare, că a primit un comtrol de la Poliţia Economică, deşi în zece ani această instituţie nu i-a controlat niciodată firma.

”Anuntul facut ieri a avut impact! Ne-au vizitat cei de la Poliţia Economică, în urma unei sesizări cum că am lucra peste program. Pe lângă asta, totuşi , a mai trebuit să dau şi informaţii referitoare la persoanele care au beneficiat de acţiunea noastră. Ţin să precizez că în cei 10 ani de activitate, n-am avut control de la aceasta instituţie, dar astăzi la ora 18.30 ...au venit...” a scris omul de afaceri.

Horia Georgescu a postat, în 2 februarie, tot pe Facebook, un anunţ prin care spune că face gratis bannere pentru cei care vor să protesteze.

”BANNERE PROTEST GRATIS!

M-am tot gândit cum aş putea ajuta cu mai mult decât cu prezenţa fizică în stradăşsi inspirat de cei ce oferă hrană/cazare m-am gândit că am totuşi ceva de oferit.

Prin urmare dacă aveţi nevoie a vă printa mesajele pe suport gen bannere / mashuri , ne oferim să le executam gratis.( discutăm ulterior cum facem să intrati în posesia lor , în Ploieşti şi Bucureşti ne putem întâlni personal, pentru celelalte judeţe , folosim eventual curierul sau microbuzele.Va rog share!” este anunţul postat de Horia Georgescu.

Reprezentanţii IPJ Prahova au confirmat, pentru News.ro, că a avut loc un astfel de control, dar că acţiunea a fost făcută în urma unei sesizări şi că până sâmbătă seară nu au fost descoperite nereguli la respectivul agent economic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.