Protestul organizat, vineri seară, la Ploieşti, la care au participat aproximativ 6.000 de persoane, s-a încheiat la miezul nopţii, după ce manifestanţii au parcurs principalele bulevarde ale oraşului, mergând inclusiv la sediile PSD şi DNA. La finalul manifestaţiei, protestatarii le-au mulţumit jandarmilor, aplaudându-i şi scandând ”Jos pălăria, Jandarmeria”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protestul de la Ploieşti, care a început la ora 18.00, s-a încheiat la miezul nopţii, pe parcursul acestuia neînregistrându-se incidente. Participanţii, care s-au despărţit în centrul oraşului, acolo unde s-au şi întâlnit pentru a protesta, le-au mulţumit jandarmilor aplaudându-i şi scandând ”Jos pălăria, Jandarmeria”.

Oamenii spun că vor ieşi din nou în stradă sâmbătă seară.

La manifestaţia de la Ploieşti au luat parte aproximativ 6.000 de persoane.

La un moment dat, unii dintre ploieşteni manifestau parcurgând în coloană drumul din centrul oraşului până la sediul DNA, în timp ce alţii, care au ieşit mai târziu din casă, protestau în centru.

Oamenii au adus cu ei pancarte pe care scria: ”Când nedreptatea devine lege, revolta devine datorie”, ”CCR te aştept, fă-ne stat de drept” sau ”Dragnea, e bai mare”.

Un protestatar s-a costumat într-o cutie de carton pe care strânge semnături împotriva lui Liviu Dragnea. Bărbatul a adus cu el şi un marker pentru cei care nu au cu ce scrie, iar zeci de oameni au semnat deja cutia pe care sunt adunate semnăturile împotriva liderului PSD.

Proteste de stradă împotriva Guvernului au avut loc şi la Câmpina şi Breaza, numărul participanţilor la acestea fiind de câteva sute de persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.