Ploi, descărcări electrice şi vânt puternic vor fi, joi seară, în sud-vestul ţării, apoi se vor extinde în majoritatea regiunilor, iar vineri, cu precădere în Moldova, Maramureş şi zona montană. Cantităţile de apă vor ajunge până la 30-40 de litri pe metru pătrat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unei informări transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, de joi, ora 18.00, până vineri, la ora 21.00, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuate, cu averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi condiţii de grindină.

Astfel de fenomene se vor manifesta, joi seară, în sud-vestul ţării şi la munte, în noaptea de joi spre vineri, în majoritatea regiunilor, iar vinerim cu precădere în Moldova, Maramureş şi în zona montană. Cantităţile de apă vor depăşi local 15 - 20 de litri pe metru pătrat şi izolat 30 - 40 de litri pe metru pătrat.

Sâmbătă şi duminică, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în regiunile intracarpatice, la deal şi la munte. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.