Circulaţia pe autostrada Bucureşti - Piteşti se desfăşoară, duminică, cu dificultate, mai ales între kilometrii 18 şi 54, din cauza ploii care pe alocuri s-a transformat în lapoviţă. Vizibilitatea este redusă sub o sută de metri, anunţă Centrul Infotrafic. Totodată, poliţiştii precizează că la intrarea în Capitală de pe autostradă este aglomeraţie, din cauza numărului mare de maşini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, duminică, pe autostrada A1, se circulă în coloană la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti, din cauza numărului mare de autovehicule.

”Precizăm că circulaţia se desfăşoară cu dificultate între kilometrii 64 şi 18, deoarece plouă şi pe anumite porţiuni ploaia s-a transformat în lapoviţă, vizibilitatea fiind sub 100 metri”, precizează Infotrafic. 

Poliţiştii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.