Ministrul Mediului, Tanczos Barna, anunţă că, în cadrul Campaniei ”Curăţăm România”, au fost colectate peste un milion de kilograme de deşeuri, fiind organizate peste 2000 de acţiuni la care au participat zeci de mii de voluntari şi angajaţi ai mai multor instituţii publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Tanczos Barna a anunţat, vineri, rezultatele centralizate în urma acţiunilor din campania „Curăţăm România”, lansată în luna aprilie la nivel naţional şi al cărei termen de finalizare a fost, ulterior, prelungit.
 
”Astăzi avem peste 50.000 de voluntari implicaţi în această campanie naţională, peste 30.000 de angajaşi de la diverse instituţii subordonate ministerului sau instituţii locale, mii de persoane de la ocoalele silvice, de la ocoalele privare sau Apele Române – agenţiile judeţene s-au implicat. Avem peste 2000 de acţiuni înregistrate în baza noastră de date şi peste un milion de kilograme de deşeuri colectate”, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, ministrul Mediului. 
 
Acesta a salutat introducerea ”Săptămânii verzi” în programa şcolară, arătând că este nevoie de educaţie de la cele mai fragede vârste ”ca să schimbăm mentalităţi, ca să putem schimba faţa României, să nu mai avem o ţară cu deşeuri abandonate la fiecare colţ de stradă sau în râuri, în lacuri, în şanţuri, pe câmpuri şi în păduri”.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.