Peste 50 de copaci au fost smulşi de vânt în Capitală, fiind avariate 41 de autoturisme. S-a intervenit pentru îndepărtarea unui panou publicitar căzut, pentru o poartă smulsă de vijelie, dar şi pentru înlăturarea unui stâlp căzut. Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, la ora transmiterii acestei ştiri, sunt peste zece intervenţii în desfăşurare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ultimul bilanţ al ISU Bucureşti-Ilfov arată că au fost doborâţi 54 de copaci, au fost avariate 41 de maşini şi s-a intervenit pentru îndepărtarea unui panou publicitar desprins, a unei porţi căzute, dar şi a unui stâlp rupt.

”Sunt peste zece intervenţii în desfaşurare în acest moment. Din cauza vântului, se desprind elemente de construcţie de pe acoperişul locuinţelor”, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit acestora, se intervine pe străzile Herţa şi Covasna, dar şi pe DN 1 pentru îndepărtarea unor bucăţi de tablă desprinse din acoperişuri sau a unor elemente de construcţie.

De asemenea, se intervine pe strada Basarabia, pe Calea Victoriei, pe strada Ilioara pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi pe maşini sau carosabil. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.