Peste 5.200 de contestaţii privind rezultatele la bacalaureat au fost depuse de candidaţii bucureşteni, cele mai multe, adică aproape 2.400, vizând rezultatele la proba scrisă la Limba şi literatura română, iar 785 de contestaţii s-au înregistrat la Matematică, potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miercuri au fost înregistrate la nivelul Capitalei 5.233 de contestaţii, cele mai multe - 2381 - vizând proba scrisă la Limba şi literatura română. Astfel, au fost înregistrate 1.623 de contestaţii la Limba română real şi 658 la aceeaşi disciplină, profil uman, potrivit datelor centralizate de ISMB.

La Matematică au fost, în total 785 de contestaţii, dintre care 372 la secţiunea Matemaatică- informatică, 138 la secţiunea Ştiinţe umane şi 275 la Ştiinţe tehnologice. 

Rezultatul contestaţiilor va fi anunţat în 10 iulie, oadată cu afişarea rezultatelor finale ale examenului de bacalaureat. 

Rata de promovare a examenului de bacalaureat în Capitală, înainte de contestaţii, a fost de 74,09 %, faţă de 70,12 % în 2016. Un număr de nouă elevi au obţinut media 10.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.