Peste 5.000 de oameni continuă, joi seară, protestul de la Ploieşti, după ce au străbătut drumul până la sediul DNA, oamenii pornind din nou pe cel mai circulat bulevard din oraş şi scandând ”Ieşiţi din casă, dacă vă pasă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Familii cu copii, tineri cu steaguri şi vuvuzele, dar şi persoane cu câini au format o coloană care se întinde pe mai mulţi kilometri şi care străbate cel mai mare bulevardul Republicii, cel mai mare din Ploieşti.

Oamenii strigă ”Ieşiţi din case dacă vă pasă”, ”PSD, ciuma roşie”, ”Dragnea, nu uita asta nu e ţara ta”. Unul dintre manifestanţi are o pancartă din carton pe care scrie ”Anna, tati e aici pentru tine”. 

La un moment dat, un grup de tineri a strigat ”Liviu Dragnea, nu fi trist, la Jilava vei fi miss”. De asemenea, s-a scandat şi ”Clanul Cosma, la puşcărie”.

Unul dintre sensurile de mers ale bulevardului Republicii este blocat, drumul manifestanţilor fiind deschis de o maşină a Jandarmeriei, iar marile intersecţii ale oraşului au fost blocate de poliţişti la trecerea coloanei de manifestanţi.

Zeci de şoferi care trec pe lângă coloana de protestatari încetinesc şi claxonează prelung în semn de solidaritate cu aceştia.

La protestul de joi seară, se înregistrează cel mai mare număr de participanţi dintre toate manifestările de acest gen organizate în ultmii ani la Ploieşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.