Peste 430 de sectoare de plajă vor fi preluate de Apele Române de la operatorii economici care le închiriaseră, iar această operaţiune trebuie să se încheie până în 15 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Administraţiei Apele Române au transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că operatorii economici trebuie să ia măsuri pentru conservarea beach-barurilor care vor rămâne pe plaje. 
 
"Apele Române Dobrogea-Litoral se află, în această perioadă, în plin proces de preluare a suprafeţelor de plajă de la cei 432 de operatori economici. Până la 15 octombrie, sectoarele de plajă închiriate trebuie să fie predate curate şi conform condiţiilor contractuale stabilite. Operatorii economici sunt obligaţi să ia toate măsurile necesare pentru conservarea construcţiilor uşoare, de tip beach-baruri, care vor rămâne pe plaje şi vor fi utilizate în sezonul următor”, au anunţat aceştia.
 
Conform sursei citate, după această dată Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral va efectua, pe întregul litoral, lucrările de pregătire a plajelor, specifice sezonului rece.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.