Peste 400 de adolescenţi au descoperit care le sunt punctele forte şi care este talentul lor nativ, la Success Academy, un business în educaţie care se defineşte ca fiind singura şcoală din România care pleacă de la cerinţele specifice ale mediului de business şi completează orice traseu educaţional ales de cursant în şcoala clasică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Success Academy sunt organizate grupe de studiu pe două tipuri de programe: unul pentru adolescenţi (15-18 ani) şi altul pentru juniori (11-14 ani). Abilităţile dezvoltate la Success Academy sunt cerinţe minime pentru mediul de business. Fiind abilităţi care se dezvoltă în timp, tinerii au nevoie de un antrenament constant şi conştient şi de traineri foarte bine pregătiţi.

Şcoala a fost înfiinţată în 2016, de omul de afaceri  Ovidiu Atanasiu, alături de cei 3 asociaţi, iar în primul an de activitate, cifra de afaceri  a fost de 200.000 de lei şi a crescut constant: 326.000 de lei în 2017, 462.000 de lei în 2018, iar în primele şase luni ale acestui an a ajuns deja la 395.000 de lei. Atanasiu mizează anul acesta pe o cifră de afaceri de aproape 800.000 de lei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„În acest moment, ne gândim doar la consolidare, dar în viitor am vrea să ne implicam mai mult în zona de incubare a proiectelor generate de tineri pentru tineri”, explică el.

În cei aproape patru ani de la înfiinţare, la Success Academy au fost pregătiţi peste 400 de copii.

„Adolescenţii descoperă care le sunt punctele forte şi care este talentul lor nativ. Învaţă despre ei şi află, punctual, ce au de îmbunătăţit. Învaţă cum să ia decizii cotidiene sau pentru viitorul lor profesional. La Success Academy facem ceea ce, din păcate, şcoala nu face. Dacă şcoala îi învaţă să fie docili, să stea în banca lor aliniaţi şi ordonaţi, noi îi vrem curajoşi, creativi şi capabili să dezvolte proiecte. Vrem să reuşească”, spune Ovidiu Atanasiu.

Copiii provin din licee de stat sau private şi, în general, din familii în care cel puţin unul dintre părinţi este antreprenor sau corporatist, „deci înţeleg cel mai bine ce se facem şi sunt, de obicei, primii care îşi doresc să acceseze programele noastre”, adaugă Ovidiu Atanasiu.

În acest moment, la Success Academy sunt 12 traineri. Şase dintre ei sunt responsabili de programul în limba română. Au peste 15 ani de experienţă în business şi peste 10 ani experienţă în livrarea programelor de training. Alţi 6 traineri sunt responsabili de programul în limba engleză. Scopul lor este să stimuleze engleza vorbită prin activităţi de dezvoltare personală.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.