Poliţia Română anunţă, vineri, că peste 4.300 de persoane s-au înscris pentru unul dintre cele 264 de posturi disponibile la Poliţia animalelor. Concurenţa la agenţi de poliţie este de 23 de persoane pe un loc. Proba scrisă va avea loc în 23 ianuarie

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Peste 4.300 de cereri de înscriere au fost depuse de persoane care vor candida pe unul dintre cele 264 de posturi de ofiţeri şi agenţi de poliţie, scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă, pentru structurile de protecţia animalelor. Cea mai mare concurenţă este pe posturile de agent de poliţie, fiind primite peste 23 de cereri, în medie, pentru fiecare post scos la concurs”, a transmis, vineri, Poliţia Română. 
 
Astfel, au fost primite 2.984 de cereri de înscriere pentru cele 129 de posturi de agent de poliţie scoase la concurs şi 635 de cereri pentru cele 49 de posturi de ofiţer de poliţie.
 
De asemenea, au fost primite 699 de cereri de înscriere la concurs pentru cele 86 de posturi de ofiţer de poliţie cu specializarea medic veterinar.
 
În această perioadă, se desfăşoară activitatea de validare a candidaturilor şi probele eliminatorii de concurs, urmând ca, la data de 23 ianuarie 2021, să se desfăşoare proba scrisă.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.