Peste 2.500 de persoane au protestat, luni seară, la Iaşi, timp de câteva ore, acţiunea încheindu-se în Piaţa Unirii după un marş pe străzile oraşului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manifestanţii s-au adunat în Piaţa Unirii din oraş, iar în jurul orei 20.30 au pornit în marş pe acelaşi traseu ca în serile precedente: pietonalul Ştefan cel Mare-Prefectură-Anastasie Panu-Elena Doamna-Independenţei.

Când au ajuns în faţa sediului PSD din Iaşi, oamenii au scandat „Hoţii, Hoţii” şi au proiectat lasere pe sigla PSD de pe clădire.

Ieşenii au cerut demisia guvernului Grindeanu, spunând că nu mai pot avea încredere într-un Executiv care „dă hotărâri pe ascuns, în toiul nopţii”.

Pe traseu, oamenii s-au manifestat gălăgios, având tobe, vuvuzele şi fluiere.

Protestatarii au scandat, printre altele, „Nu cedăm”, „Dragnea eşti penal, hai la Tribunal”, „Demisia” şi „Jandarmeria, jos pălăria”.

Imediat după ce au revenit în Piaţa Unirii din oraş, manifestanţii au intonat Imnul Naţional, iar în jurul orei 22.00 oamenii au început să plece spre case.

Nu s-au înregistrat incidente în timpul protestelor de luni seară de la Iaşi, poliţiştii oprind circulaţia în intersecţiile prin care au trecut manifestanţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.