Peste 150 de persoane s-au strâns, luni seară, în faţa Prefecturii Constanţa pentru a cere demisia Guvernului, ei scandând lozinci împotriva PSD şi a liderului acestui partid, Liviu Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oamenii au început să se adune în faşa Prefecturii judeţului începând cu ora 18.00 şi scandează :"DNA să vină să vă ia, Nu plecăm, rezistăm", "Jos Guvernul", "La închisoare", "Afară, afară cu PSD din ţară", "Demisia", "Hoţii! Hoţii!".

Ei au pancarte pe care se poate citi: "Noi vrem demisia", "Am obosit, dar nu renunţ. Rezist", "Arestaţi pentru atac la siguranţa statului şi trădare". "PSD este Iuda poporului român", "Nu sunt deloc surpsins. Ştiu că banii ţării sunt luaţi de manglitori şi mâncaţi de toţi trădătorii".

Unul dintre participanţi a spus că soluţia la rezolvarea acestei crize o reprezintă alegerile anticipate, iar altul a precizat că va veni în fiecare seară să protesteze pentru că nu are încredere în guvernanţi.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, manifestanţii nu s-au decis dacă vor mai pleca în marş pe străzile oraşului, ca în serile precedente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.