Mii de turişti se află în staţiunile de pe Valea Prahovei pentru mini vacanţa de 1 mai, iar dintre aceştia peste 1200 au ales să meargă la schi sau la snowboard pe pârtiile de la Sinaia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dintre staţiunile de pe Valea Prahovei, Sinaia este singura unde încă se mai schiază, pe domeniul schiabil de mare altitudine fiind deschise pârtiile: Varianta, Vâlcel, Valea Soarelui 1 şi 2, Valea Dorului, Lăptici 1 şi 2, Cocora, Călugărul 1 şi 3, Genune şi Lacului.

Trei pârtii rămân închise din cauza stratului insuficient de zăpadă, fiind vorba despre Călugărul 2, Panoramic şi Floare de colţ.

În decurs de doar câteva ore, peste 1200 de turişti au urcat pe pârtiile de la Sinaia, conform datelor furnizate pentru News.ro de administratorul domeniului schiabil, Maria Floricică.

Turiştii aflaţi în alte staţiuni pot alege drumeţii pe munte. În staţiunea Azuga, autorităţile recomandă culmile Baiului sau traseele din zona Urechea si Cazacu celor care vor să urce în apropiere de staţiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.