Peste 100 de kilograme de produse alimentare au fost retrase de la comercializare de către inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor în urma unui control făcut, miercuri după-amiază, în Eforie Nord, fiind vizate unităţile de tip fast food de pe faleza din staţiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directorul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat că miercuri după-amiază a fost făcut un control pe faleza din Eforie Nord, la chioşcurile de tip fast-food, fiind verificate cele aproximativ zece unităţi care se găsesc în zonă.

Principalele deficienţe constatate de către comisarii CJPC au fost legate de faptul că o parte din produsele expuse nu erau ţinute corespunzător, stăteau în soare, la aproximativ 40 de grade Celsius, printre acestea fiind maioneză şi ketchup.

De asemenea, o altă neregulă întâlnită a vizat faptul că unii comercianţi vindeau diverse tipuri de peşte, dar nu menţionau că acesta fusese congelat, iar consumatorii aveau impresia că este vorba despre peşte proaspăt. Comisarii au retras de la comercializare produsele alimentare expuse la vânzare, reprezentând o cantitate totală de peste 100 de kilograme.

Toţi reprezentanţii unităţilor de tip fast-food de pe faleza din Eforie Nord au fost invitaţi să se prezinte cu toate documentele joi, la sediul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, pentru stabilirea sancţiunilor.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.